Units per formar i retenir talent

    Des de l’Associació estem treballant conjuntament amb La Salle i l’Ajuntament de Manlleu per impulsar a la ciutat l’illa del coneixement. Un projecte ubicat al centre de la ciutat que neix amb l’objectiu de formar i retenir talent. Com a ciutat de caràcter industrial, hem de recuperar el lideratge i ho hem de fer amb les empreses i els professionals formats per donar resposta a les necessitats del mercat.

    L’illa del coneixement és un projecte integral que inclou tres peces clau per a la revitalització del centre de la ciutat, tant des del punt de vista urbanístic, com social i econòmic. Una de les peces és el Tech Hub, impulsat per la Salle i el CEFORTEM amb l’objectiu de formar talent en tecnologies 4.0. La segona peça -aquesta ja en obres- és el centre de formació de la Universitat de Vic on s’impartiran cicles formatius de grau superior.

    Finalment, la tercera peça i la que ens implica directament com a Associació d’Empresaris és el centre d’incubació i negocis. L’objectiu d’aquest projecte és el de convertir-se en un centre de creació d’start-ups que obtinguin finançament del territori i desenvolupin les activitats en l’àmbit local, aprofitant i enfortint el teixit industrial existent i el de nova creació.

    Comparteix