L'ASSOCIACIÓ

Coneix-nos

Sumem experiències, sumem coneixements

Som una associació que (re)neix amb la vocació d’esdevenir la gestora del Parc d’Activitats Econòmiques dels quatre polígons de la ciutat de Manlleu, així com la de donar cobertura a totes les empreses ubicades a Manlleu, dins i fora dels polígons.

Volem fomentar les relacions entre les empreses i crear un grup d’opinió empresarial, convertir-nos en un interlocutor únic i vàlid davant de les administracions, que aglutini tot el sector empresarial i social.

Des d’un punt de vista més pràctic, volem mancomunar serveis com la seguretat i la logística, responsabilitzar-nos del manteniment i les millores als polígons, així com implementar la transformació energètica, a través del grup de compra agregada -ja en funcionament- i el projecte de l’horta solar fotovoltaica. També hem de facilitar l’accés de les empreses a subvencions oficials i col·laboracions institucionals, a la vegada que treballarem per facilitar l’obertura de les empreses cap a mercats exteriors.

Tampoc ens oblidem de la formació i de la borsa de treball, dos temes que ens agradaria treballar en col·laboració amb els centres educatius de la ciutat.

Zones industrials de Manlleu

què volem?

Reptes a curt termini

Créixer

Lluitar perquè creixi el sòl industrial a la ciutat i captar empreses que vulguin instal·lar-se a Manlleu per guanyar competitivitat

Transformar

Acompanyar les empreses en la transformació digital. I això ho farem en col·laboració amb l’Associació Manlleu Quatre.

A llarg termini volem...

I a llarg termini, tenim el repte d’incorporar tots els professionals liberals i també els comerciants.

nosaltres

El nostre equip

Jordi Contijoch

PRESIDENT

Marga Padrós

Secretària

Josep Ferrer

Tresorer

Joaquim Carandell

Vocal

Francesc Llorens

Vocal

Josep Anglada

Vocal

Ivan Larrea

Vocal

Conrad Tarragó

Vocal

Marc Pérez

Vocal
col·laborem

Créixem junts?